Servicii

ITP
Auto - Moto

Expira inspectia tehnica periodica?

Nu iti face griji, suntem aici sa te ajutam!

ITP
Auto - Moto

Expira Inspectia Thenica Periodica ( ITP ) ?

Nu iti face griji, suntem aici sa te ajutam!

Servicii

Servicii premium la preturi avantajoase.

Aici gasesti tot ce ai nevoie!

itp auto, itp sector 3, itp vitan

ITP Auto

Inspectie tehnica periodica autoturisme si autoutilitare

itp moto, itp sector 3, itp vitan

ITP Moto

Inspectie tehnica periodica motociclete si mopede

itp, vulcanizare, vulcanizare mobila

ITP Camioane

Inspectie tehnica periodica camioane

itp, vulcanizare, vulcanizare mobila

ITP auto + GPL

Inspectie tehnica periodica auto cu GPL

Daca sunteti in cautarea unei statii ITP pentru motociclete in Bucuresti, sector 3, noi suntem alegerea perfecta! Punem pret pe relatia cu clientii nostri, astfel incat sa putem oferi cele mai complete servicii ITP moto din Zona Vitan.

Inspectia Tehnica Periodica (ITP) este o verificare tehnicamotocicletei care atesta capacitatea acesteia de a participa in conditii de siguranta la trafic.

Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu – iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.

 

ACTE NECESARE – ITP MOTOCICLETE
 Carte de identitate a vehiculului (CIV) in original sau copie conform cu originalul eliberata de leasing sau de banca in cazul persoanelor juridice;
 
Certificat inmatriculare in original;
 
Asigurare obligatorie (RCA) valabila;
 
BI/CI a persoanei care se prezinta cu vehiculul;

 

itp auto, itp, itp sector 3

 

Prima etapa a inspectiei tehnice periodice auto este reprezentata de verificarea nivelului de poluare. Aceasta operatiune presupune stabilirea compozitiei chimice a gazelor si a nivelului de zgomot prin introducerea unei sonde in sistemul de evacuare.

Cea de a doua etapa a inspectiei tehnice periodice (ITP) este verificarea sistemului de franare. Cu alte cuvinte, specialistii  vor verifica starea mecanica si eficacitatea franelor masinii dvs. Rezultatele sunt imprimate si atasate la raportul de inspectie ITP.

Cea de-a treia etapa a ITP-ului reprezinta verificarea principalelor elemente de siguranta ale masinii:

  • sistem de directie :
  • suspensie si rulare;
  • gradul de vizibilitate, respectiv starea parbrizului, lunetei si al celorlalte geamuri ale masinii Dvs;
  • starea si functionarea farurilor si a echipamentelor electrice ale masinii.
Tarife ITP

Parerea celor care au beneficiat de serviciile noastre, atat de ITP cat si de vulcanizare – vulcanizare mobila:

4.6/5
4.5/5
4.4/5
4.7/5
Programare telefonica?

Contact

Ce este inspecția tehnică periodică?

Inspecția tehnică periodică este un proces care este utilizat pentru a se asigura că o mașină sau un alt dispozitiv este în stare bună de funcționare. Este adesea efectuată ca parte a unui program de întreținere periodică și poate ajuta la identificarea din timp a problemelor potențiale. Prin identificarea acestor probleme din timp, ele pot fi remediate înainte de a deveni mai grave.

 

De ce este necesară pentru o mașină o inspecție tehnică periodică?

Inspecțiile tehnice periodice sunt o necesitate pentru orice mașină, deoarece acestea ajută la menținerea vehiculului în stare bună. Prin faptul că un tehnician verifică motorul, frânele, suspensia și alte sisteme mecanice ale mașinii dumneavoastră, puteți fi sigur că autovehiculul dumneavoastră funcționează fără probleme și are cele mai bune performanțe.

O inspecție tehnică periodică este necesară pentru camionete la fiecare doi ani.

Inspecțiile tehnice periodice sunt necesare pentru a se asigura că vehiculul se află în condiții de siguranță și respectă standardele de siguranță. Aceste inspecții pot ajuta la identificarea potențialelor probleme cu sistemele mecanice sau electrice ale vehiculului și pot contribui, de asemenea, la asigurarea conformității vehiculului cu reglementările aplicabile.

Inspecțiile tehnice periodice sunt necesare pentru a se asigura că toate echipamentele de siguranță necesare sunt prezente. Acest lucru include lucruri precum extinctoarele, generatoarele și luminile de urgență. În lipsa acestor inspecții, lucrătorii ar putea fi în pericol în cazul unei situații de urgență.

O inspecție tehnică periodică este obligatorie o dată pe an pentru toate celelalte tipuri de vehicule. O inspecție tehnică periodică , ITP,  este, de asemenea, necesară pentru a asigura siguranța șoferilor și a pasagerilor. O inspecție tehnică periodică poate detecta probleme ale unui vehicul care pot să nu fie evidente în timpul unei inspecții normale. Problemele care pot fi detectate în timpul unei inspecții tehnice periodice pot duce la scăderea siguranței și eficienței pe șosele.

Inspecțiile tehnice periodice sunt o parte necesară pentru a vă menține mașina în stare bună. Personalul nostru experimentat și specializat repară și întreține rapid autoturismele la un nivel înalt de calitate. Folosim cele mai noi echipamente de diagnosticare și reparații, asigurându-ne că mașina dumneavoastră este reparată corect de prima dată.

Cum se face inspecția tehnică periodică pentru o mașină ?

Inspecția tehnică periodică este necesară pentru ca o mașină să rămână în stare bună de funcționare. Aceasta ajută la identificarea și remedierea oricăror probleme înainte ca acestea să devină probleme mai mari. Mecanicii folosesc o varietate de instrumente și tehnici pentru a inspecta mașinile, de la verificarea nivelului lichidelor până la inspectarea motorului.

Care sunt beneficiile inspecției tehnice periodice?

Inspecția tehnică periodică este un proces care ajută la asigurarea faptului că echipamentele și sistemele funcționează așa cum trebuie. Aceasta poate ajuta la identificarea timpurie a potențialelor probleme, ceea ce poate economisi timp și bani. În plus, inspecția tehnică periodică poate contribui la asigurarea conformității cu standardele de siguranță și de reglementare.